Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 3ο

Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 2ο
Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 2ο
12 Μαΐου, 2018
Αρωματικό Χώρου Cinnamon
Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 4ο
12 Μαΐου, 2018

Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 3ο

Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 3ο

Καλώς ήρθατε στο 3ο μέρος της σειράς μας για τα πιο αναγνωρίσιμα αρώματα του κόσμου! Στη συνέχεια, σας παραθέτουμε τα επόμενα 4 αρώματα της λίστας μαζί με tips για το πως να χρησιμοποιήσετε τις μυρωδιές τους στην καθημερινότητα σας!


9. Αρκεί να μπείτε σε οποιοδήποτε Pet Store για να αναγνωρίσετε την 9η μυρωδιά στη λίστα – είναι η ξηρά τροφή για γάτες! Η ξηρά τροφή για κατοικίδια ζώα έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω της δραματικής μείωσης της κονσερβοποίησης. Η απωθητική μυρωδιά τους, οφείλεται στα προαπαιτούμενα διατροφικά τους συστατικά: ζωικά λίπη, σόγια, δημητριακά, βιταμίνες και μέταλλα. Ευτυχώς για τη γάτα σας, η γεύση της ξηράς τροφής δεν είναι τόσο άσχημη όσο η μυρωδιά της! Οι κατασκευαστές ξηρών τροφών, φροντίζουν να βελτιώνουν τη δυσάρεστη γεύση τους, με τη χρήση διάφορων ευγεστικών ουσιών! Tip: Παρ’ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θα σας χρησιμεύσει η ξηρά τροφή, να ένα tip για τη γάτα σας: καθώς είναι πλάσματα που έχουν ανάγκη απο συνοχή και σταθερότητα στις διατροφικές τους συνήθειες, μείνετε πιστοί σε μια συγκεκριμένη μάρκα και μην αλλάζετε συχνά την τροφή τους.

Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 3ο

10. Η επόμενη μυρωδιά στη λίστα, δεν είναι άλλη απο τη μπύρα! Έχετε αναρωτηθεί ποτέ απο που προέρχεται η χαρακτηριστική, φρουτώδης μυρωδιά – και γεύση – της μπύρας? Το κύριο συστατικό της μπύρας είναι η μαγιά, η πιο γνωστή λειτουργία της οποίας είναι να φουσκώνει το ψωμί! Χάρη στη μαγιά, η ζάχαρη μετατρέπεται σε διοξείδιο του άνθρακα και αλκοόλ και χωρίς αυτή η μπύρα δεν θα ήταν το ποτό που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε! Tips: Δοκιμάστε να μαγειρέψετε με την αγαπημένη σας μπύρα για να δώσετε στο φαγητό σας τη γεύση που σας αρέσει: ελαφριά, δυνατή, φρουτώδη ή πικρή. Εάν η μαγειρική δεν είναι για εσάς δεν πειράζει! Το χαμηλό PH της μπύρας και τα ευεργετικά συστατικά της (όπως η βιταμίνη Β, οι πρωτεΐνες, το σελήνιο, το κάλιο, ο σίδηρος, το ψευδάργυρο και το μαγνήσιο) την κάνουν την ιδανική επιλογή για την ρουτίνα ομορφιάς σας. Δοκιμάστε μια μάσκα προσώπου απο μπύρα για να καταπολεμήσετε την ακμή ή λούστε τα μαλλιά σας με μπύρα για να δυναμώσετε την τρίχα σας και να καταπολεμήσετε την λιπαρότητα!

Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 3ο

11. Δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κανείς πως το Σαπούνι Ivory επαναστάτησε τη βιομηχανία σαπουνιού. Τα αγνά υλικά του, του χαρίζουν το χαρακτηριστικό ελαφρύ άρωμα του καθώς και την ικανότητα του να επιπλέει στο νερό. Ο λόγος που η μυρωδιά του σαπουνιού Ivory είναι τόσο αναγνωρίσιμη είναι η ακρίβεια στη διαδικασία παραγωγής του. Χάρη σε αυτή την ακρίβεια, το άρωμα του έχει αποτυπωθεί στο μυαλό εκατομμύριων καταναλωτών και καταλαμβάνει την 11η θέση στη λίστα μας. Tip: Αποφύγετε τα χημικά και τις σπατάλες, φτιάχνοντας το δικό σας, σπιτικό απορρυπαντικό, αναμειγνύοντας Σαπούνι Ivory, σόδα και βόρακα!

Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 3ο

12. Δεν είναι άξιο απορίας που το Juicy Fruit Gum εμφανίζεται δωδέκατο στη λίστα – η συγκεκριμένη μάρκα τσιχλόφουσκας κυκλοφορεί στην αγορά τα τελευταία 100 χρόνια και αναγνωρίζεται απο το 99% των Αμερικανών! Η χαρακτηριστική μυρωδιά του, οφείλεται στα φρουτώδη συστατικά του, τα οποία έως και σήμερα παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Παρ’όλα αυτά έχει εικαστεί ότι είναι τα εξής : μπανάνα, ανανάς, ροδάκινο και καρποί. Tip: Η τσίχλα δεν είναι μόνο νόστιμη! Εάν δεν μπορείτε να πλύνετε τα δόντια σας, μασήστε τσίχλα χωρίς ζάχαρη και προστατέψτε τη στοματική υγειϊνή σας!

Οι 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές | Μέρος 3ο

Στη λίστα περιέχονται ακόμα 8 απο τις πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές του κόσμου! Stay tuned για να τη συνέχεια της λίστας!